Algemene voorwaarden
ApartLogie Tongeren

Wij heten u van harte welkom in ons Toeristisch Logies en wij verzoeken u zich op de hoogte te stellen van deze Algemene Voorwaarden.

1. Algemeen

2. Reservering en bevestiging

De huurovereenkomst kan (mits plaats beschikbaar) mondeling, telefonisch en schriftelijk aangegaan worden of een verzoek aangedaan via het webformulier “contacteer/reserveer” op website: https://www.apartlogie.com.

Na ontvangst van uw reserveringsverzoek stuurt Toeristisch Logies “ApartLogie” een definitieve bevestiging per e-mail. Daarna is de reservering definitief voor beide partijen. Op de website van https://www.apartlogie/ wordt verwezen naar deze Algemene Voorwaarden. De beschikbaarheid kunt u eveneens aanvragen via deze website. Voor het reserveren van een verblijf in Toeristisch Logies “ApartLogie” worden geen extra kosten in rekening gebracht.

3. Betaling

4. Annulering / No-Show

Indien u onverhoopt niet in staat bent om de aangegane huurovereenkomst na te komen, dient u dit zo spoedig mogelijk bij ons te melden zodat wij daarvoor de vrijgevallen Bed & Breakfast reservering alsnog aan derden kunnen aanbieden. Bij annulering betaalt de huurder een vergoeding aan de beheerder:

Het verschuldigde bedrag is dan binnen 14 dagen over te maken op het bankrekeningnummer van de eigenaar.

5. Contactgegevens

ApartLogie Tongeren
Vaseer Maria & Ory Philippe
Leopoldwal 96,
3700 Tongeren
T. 0474 99 20 20
BTW BE0710683465

6. Aankomst en vertrek

7. Ontbijt

8. Uw verblijf

9. Veiligheid en milieu

Wij wensen u een aangenaam en ontspannen verblijf toe in onze Bed & Breakfast.